Algemene Voorwaarden

 

Algemeen:

Voor fysieke problemen dien je steeds langs je arts te gaan. Deze site verschaft geen medisch advies. Ik ben geen arts of psycholoog, ik ben een doodnormale man die het probleem gedurende 14 jaar had, een oplossing vond en nu sinds 2004 andere mensen er van af helpt.

Door deze site, de nieuwsbrief of de producten te gebruiken verklaar je je akkoord met deze algemene voorwaarden.

Aansprakelijkheid

Angstaanval.be kan in geen geval aansprakelijk gesteld worden voor directe noch door indirecte of onrechtstreekse schade door gebruik van deze website, de nieuwsbrief of de producten.

Angstaanval.be kan enkel en alleen aansprakelijk zijn voor de werkelijke en bewezen schade uit de in met haar gesloten overeenkomsten opgenomen verplichtingen, met uitsluiting van enige andere impliciete of niet geschreven verplichtingen en dit voor maximaal het bedrag van de overeenkomst.

Auteursrechten

Het is strikt verboden, tenzij met voorafgaandelijke schriftelijke toestemming van Angstaanval.be om kopieën, vertalingen, bewerkingen, aanpassingen, wijzigingen, herverpakkingen, van het geheel of van een gedeelte van de producten, in welke vorm of op welke manier dan ook, te doen.

Angstaanval.be behoudt zich het recht toe tegen elke voornoemde inbreuk burgerrechtelijke vervolging in te stellen of een strafklacht in te dienen.

Toepasselijk Recht

Huidige overeenkomst is onderworpen aan het Belgisch recht. In geval van betwistingen met betrekking tot deze overeenkomst zijn de rechtbanken van Brussel bevoegd.

Contact Gegevens:

Angstaanval.be
Geert Verschaeve
P.I. Taymansstraat 41
3090 Overijse
Ondernemingsnr: BE 0860.997.239
Ingeschreven in Brussel

E-mail: [email protected]

DISCLAIMER: De inhoud van deze website vervangt de raad van je arts niet en bevat geen medisch advies of medische behandeling. Wanneer je vragen hebt over je gezondheid dien je daar steeds eerst met je arts over te praten. Negeer nooit de raad van je arts of wacht niet om met hem contact op te nemen. De nieuwsbrief en alles wat je op deze site vindt kan en zal geen ziektes genezen. Angst overwinnen vergt tijd en moeite, dat is nu eenmaal zo. Maar geloof me, het is die moeite en inzet waard!

Angstaanval.be is opgericht om je te helpen wanneer je door angst je glimlach begint te verliezen. Door angst en een angstaanval kan het zijn dat je steeds meer begint te vermijden of met een 'klein hartje' doet omdat je bang bent dat je je raar of angstig zal voelen. Angst voor de angst heet dat.

Copyright angstaanval.be - Privacy Policy - Algemene Voorwaarden

Deze website geeft geen medisch advies. Wanneer je symptomen hebt die je angstig maken
dien je steeds eerst via je arts te gaan om fysieke oorzaken uit te sluiten.