Wat ik Doe

 

Ik help mensen die last hebben van angst.
Dat doe ik via een nieuwsbrief (kost niets) én via betalende diensten. De nieuwsbrief is een ideale manier om op vrijblijvende manier een voorbeeld te krijgen.

Daarnaast kan je bij mij een betalend coachingprogramma volgen dat 15 weken duurt, waarbij je stap voor stap leert wat je allemaal aan je angst kan doen. Als je daar meer info over wil, dan kan je me mailen op [email protected] en me kort je probleem uitleggen. Dan vertel ik wat ik wel en niet voor je kan betekenen, wat het kost, hoe we te werk gaan etc.

Disclaimer: ik kan spijtig genoeg niet iedereen helpen.

Over Mij

Mijn naam is Geert. Ik ben geboren in Leuven in 1981 en heb gedurende 14 jaar veel last gehad van verschillende soorten angsten waardoor mijn leven sterk gelimiteerd werd.

In 2004 heb ik voor mezelf een methode samengesteld om mijn angst volledig onder controle te krijgen waardoor ik eindelijk verder kon leven, zonder steeds "ja maar wat als..." te denken. De vermijding was gedaan, de excuses waren weg en de glimlach was terug. Natuurlijk heb ik zelf veel moeite moeten doen om tot op dit punt te geraken.

Ik heb meteen o.a. deze site opgestart om ook andere mensen te helpen die last hebben van angst (angstaanvallen, sociale fobie, agorafobie, bloosangst, hyperventilatie, rijangst, vliegangst, ziektevrees of hypochondrie etc).

Nu het is wel belangrijk om weten dat ik geen arts ben of geen psycholoog ben. Ik ben een "ervaringsdeskundige", iemand die het allemaal zelf gehad heeft en het allemaal overwonnen heeft. Dat is waarschijnlijk de reden waarom mijn technieken en methodes zo effectief zijn.

Ik stuur wekelijks een gratis nieuwsbrief uit én help mensen o.a. via een CD programma dat je kan aankopen en thuis op eigen tempo kan volgen.

Mijn methode is ondertussen ook door meerdere psychologen bekeken en goedgekeurd.

Alles wat je zal moeten doen om hier van af te raken vergt moeite en is niet makkelijk. Maar dat is nu eenmaal zo en het is het zeker waard.

Zijn er risico's?

Vermits ik zelf geen arts ben ga je altijd best eerst langs je arts om fysieke oorzaken uit te sluiten. Eens dat gebeurd is kan je de angst aanpakken.

Ik geef verschillende soorten van coaching, deels betalend, deels gratis. En het gratis gedeelte vind je hieronder. Dat is een ideaal startpunt. Elke E-mail gaat je dichter bij een leven zonder "wat als" brengen.

 

Je privacy is zeer belangrijk. Je gegevens worden nooit met anderen gedeeld en je kan je steeds uitschrijven (opt-out) voor de nieuwsbrief wanneer je van je angst verlost bent. Je E-mail adres wordt op de beveiligde server van Aweber.com bijgehouden zodat niemand anders er aan kan.

Van je angst afraken vergt moeite en een grote inspanning, maar ik ga je zoveel mogelijk proberen te helpen!

Zijn er risico's? Meer informatie over risico's vind je hier.

Contact Gegevens:

Angstaanval.be
Geert Verschaeve
P.I. Taymansstraat 41
3090 Overijse
Ondernemingsnr: BE 0860.997.239
Ingeschreven in Brussel

E-mail: [email protected]

DISCLAIMER: De inhoud van deze website vervangt de raad van je arts niet en bevat geen medisch advies of medische behandeling. Wanneer je vragen hebt over je gezondheid dien je daar steeds eerst met je arts over te praten. Negeer nooit de raad van je arts of wacht niet om met hem contact op te nemen. De nieuwsbrief en alles wat je op deze site vindt kan en zal geen ziektes genezen. Angst overwinnen vergt tijd en moeite, dat is nu eenmaal zo. Maar geloof me, het is die moeite en inzet waard!

Angstaanval.be is opgericht om je te helpen wanneer je door angst je glimlach begint te verliezen. Door angst en een angstaanval kan het zijn dat je steeds meer begint te vermijden of met een 'klein hartje' doet omdat je bang bent dat je je raar of angstig zal voelen. Angst voor de angst heet dat.

Copyright angstaanval.be - Privacy Policy - Algemene Voorwaarden

Deze website geeft geen medisch advies. Wanneer je symptomen hebt die je angstig maken
dien je steeds eerst via je arts te gaan om fysieke oorzaken uit te sluiten.