Soorten Angst


Angst dat er iets mis is in je lichaam (rare symptomen zoals duizelingen, hartkloppingen, misselijk,...)
In dit artikel heb ik het over de soort van angst waarbij je bij elk pijntje, elk gevoeltje in je lichaam een hele hoop zorgen krijgt. Ook al vindt je arts niets, dan nog blijf je je zorgen maken.

Angst voor wat andere mensen van je denken
In dit artikel heb ik het over een soort van sociale fobie, waarbij alles in het teken van "de anderen" staat en wat ze van je denken.

Bang dat je zal doodgaan, dat er iets mis is
Hoe ga je ermee om wanneer je continu bang bent voor de dood? Wanneer je steeds denkt dat er iets mis met je is of dat er je iets zal overkomen?

Bang dat je iets niet onder controle hebt
Wat doe je wanneer je ergens niet weg kan? Of wanneer je op voorhand al weet dat je ergens geen controle over zal hebben. Heb je dan zin om dat uit de weg te gaan?

Rij of Vliegangst
Hoe ga je om met angst in de wagen of in het vliegtuig?

 

 

Contact Gegevens:

Angstaanval.be
Geert Verschaeve
P.I. Taymansstraat 41
3090 Overijse
Ondernemingsnr: BE 0860.997.239
Ingeschreven in Brussel

E-mail: [email protected]

DISCLAIMER: De inhoud van deze website vervangt de raad van je arts niet en bevat geen medisch advies of medische behandeling. Wanneer je vragen hebt over je gezondheid dien je daar steeds eerst met je arts over te praten. Negeer nooit de raad van je arts of wacht niet om met hem contact op te nemen. De nieuwsbrief en alles wat je op deze site vindt kan en zal geen ziektes genezen. Angst overwinnen vergt tijd en moeite, dat is nu eenmaal zo. Maar geloof me, het is die moeite en inzet waard!

Angstaanval.be is opgericht om je te helpen wanneer je door angst je glimlach begint te verliezen. Door angst en een angstaanval kan het zijn dat je steeds meer begint te vermijden of met een 'klein hartje' doet omdat je bang bent dat je je raar of angstig zal voelen. Angst voor de angst heet dat.

Copyright angstaanval.be - Privacy Policy - Algemene Voorwaarden

Deze website geeft geen medisch advies. Wanneer je symptomen hebt die je angstig maken
dien je steeds eerst via je arts te gaan om fysieke oorzaken uit te sluiten.