Veelgestelde Vragen


Wat zijn de risico's?

Ik ben geen arts en heb hier niet voor gestudeerd. Ik ben eigenlijk een doodnormale kerel die dit probleem had en zelf overwonnen heeft. Ik ben sinds 2004 andere mensen beginnen helpen en doe dat vandaag ook nog.

Maar dat betekent dat je altijd eerst je arts kan raadplegen om fysieke oorzaken uit te sluiten. Ik kan je enkel helpen wanneer angst de oorzaak van het probleem is.

Hoe moeilijk is dit?

Dit is een probleem dat er niet in één dag kwam, en dus ook inzet en moeite zal vergen om er van af te raken. We moeten een soort van puzzel bouwen, waarbij elk puzzelstukje zijn taak zal hebben om dit probleem te overwinnen. En de volle kracht zal je dus pas voelen wanneer de puzzel volledig is.

Welke resultaten kan ik verwachten?

Ik kan niet iedereen helpen, maar als je je in mijn video of in de artikels herkent, dan bestaat de kans dat je wat aan mijn methode zal hebben. Gemiddeld kan je je beter beginnen voelen na een 3-4 tal weken. Het is wel belangrijk dat je de tips ook echt opvolgt en dus moeite doet. Zonder bepaalde zaken te veranderen in je leven kan de angst ook niet veranderen.

Is dit gratis?

De nieuwsbrief zelf is en blijft volledig gratis. Ik heb ook betalende diensten zoals een CD programma dat je van thuis uit kan volgen, maar de artikels die ik via mail verstuur en waarvoor je je hier kan inschrijven zijn én blijven gratis. Het is een vrijblijvende manier om me te leren kennen en enkele van m'n technieken te testen.

Wat is het CD programma dat ik kan kopen?

Het CD programma bestaat uit 16 CDs, waar mijn klanten gedurende een 15-tal weken naar luisteren om week per week belangrijke oorzaken van angst te leren kennen en aan te pakken. Het CD programma werkt niet bij elke soort van angst (bijv. niet bij angst voor spinnen of angst voor onweer) en daarom is het best dat je me kort je eigen situatie beschrijft en me contacteert voor meer info. Dan kan ik nagaan of het wat voor je kan betekenen. Je kan me contacteren op [email protected] Alle informatie die je me geeft wordt vertrouwelijk behandeld.

Hoe kan ik me nadien uitschrijven voor de nieuwsbrief?

Onder elke mail vind je een kleine link die je kan gebruiken om dat meteen te doen. Hier toon ik hoe dat moet.

Ik heb een andere vraag

Dan mag je me hier contacteren.

 

 

Contact Gegevens:

Angstaanval.be
Geert Verschaeve
P.I. Taymansstraat 41
3090 Overijse
Ondernemingsnr: BE 0860.997.239
Ingeschreven in Brussel

E-mail: [email protected]

DISCLAIMER: De inhoud van deze website vervangt de raad van je arts niet en bevat geen medisch advies of medische behandeling. Wanneer je vragen hebt over je gezondheid dien je daar steeds eerst met je arts over te praten. Negeer nooit de raad van je arts of wacht niet om met hem contact op te nemen. De nieuwsbrief en alles wat je op deze site vindt kan en zal geen ziektes genezen. Angst overwinnen vergt tijd en moeite, dat is nu eenmaal zo. Maar geloof me, het is die moeite en inzet waard!

Angstaanval.be is opgericht om je te helpen wanneer je door angst je glimlach begint te verliezen. Door angst en een angstaanval kan het zijn dat je steeds meer begint te vermijden of met een 'klein hartje' doet omdat je bang bent dat je je raar of angstig zal voelen. Angst voor de angst heet dat.

Copyright angstaanval.be - Privacy Policy - Algemene Voorwaarden

Deze website geeft geen medisch advies. Wanneer je symptomen hebt die je angstig maken
dien je steeds eerst via je arts te gaan om fysieke oorzaken uit te sluiten.